fredag 12 februari 2010

Vi växer!


När jag och brorsan började prata om att skaffa en blogg tyckte vi det kunde vara en rolig "grej". Men att bloggen faktiskt skulle bli så uppskattad som den blivit, det trodde vi inte riktigt på. Vi är ju bara vanligt folk som tycker om att fiska. Har inga proffsiga grejer och är långt ifrån duktiga på fisket, men vi tycker det är förbaskat kul!
Vi passerade 5000 besökare igår. Låter kanske inte så mycket om man tittar på en del andra bloggar men för oss är det otroligt. Tack alla ni som kikar in här då och då!
Fick ett mail för ett par dar sen från Andreas Dybedahl. Många känner nog igen namnet eftersom han skrivit en del för Fiskejournalen och dyl.
Han är numera redaktör för Fiskenyheter.se, en oberoende tidning om vår största hobby på nätet. Denna tidning är helt gratis att läsa och är bra uppdaterad. Kolla gärna om ni vill.
Andreas undrade om vi var sugna på att blogga hos dom?
En sån fråga är ju klart smickrande för två vanliga bonnläppar och givetvis svår att tacka nej till. Så om några dagar kommer även Fiskenyheters läsare kunna följa våra små äventyr!
Självklart kommer vi behålla vår vanliga blogg. Tycker det är viktigt att hålla den lokal så våra besökare har lätt för att känna igen sig.
Detta är inget vi får några pengar för. Detta gör vi bara för att det är så kul. Hoppas ni oxå tycker det!
Väl mött på sjön!/Micke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar