tisdag 10 september 2013

Nu är det nedräkning!

Nu är det nära! Snart helg, snart årets höjdpunkt för alla predator-fiskare, snart årets fränaste fiskemässa! Sveriges duktigaste betesbyggare kommer och ska göra upp i en tävling kallad "Bait Bash". Här kommer vi garanterat att få se snygga beten! Vid bryggan i kanalen intill kommer den ena häftiga båten efter den andra att ligga, redo för kläm och känn och kanske en provkörning? Jag kommer i alla fall att klänga i dom! Passa på att kolla hur ekolod och andra båttillbehör funkar i verkligheten. Sugen på ett nytt spö, bete eller utrustning? Här kommer du att hitta det. Flera stora grossister och försäljare finns på plats så utbudet kommer att vara stort. Även många nyheter inför nästa år kommer att visas. Konceptet för den här mässan är verkligen intressant och den får absolut inte missas!
Jag och Mattias kommer att vara där hela helgen. Vi kommer att, i alla fall den mesta av tiden, vara i Böjda Spöns monter. Är ni sugna på lite "skitsnack" så tveka inte...Kom gärna fram och skaka tass!

2 kommentarer:

  1. Kommer det finnas mycket produkter kring pelagiskt vertikalfiske samt vanligt vertikalfiske?

    / Börje

    SvaraRadera
  2. Var så säker!
    Fairpoints Daniel Nilsson är där. Björn Tunmats hänger med Attitude Baits. Albin Shargi är också givetvis där och på söndag kl. 14.00 kommer han att köra en gösspecial. Missa inte den.
    Jocke Larsson Z-bait är där med sin båt. Han kommer att visa sin givarhållare och dela med sig av sina tips.
    Nu nämnde jag bara några. Du kan vara säker på att det kommer bli mycket gössnack där!
    Själv är jag laddad till tusen:-)
    //Micke

    SvaraRadera